2011. július 22., péntek

Apróságok



Csak mert olyan gyönyörű!:)
Csak mert olyan cuki!:)
Most pedig az apróságok!



Ez a kis "Mobil-home":),rendelésre készült Barka Gilicéből.Sokkal merevebb mint a zöld,mert jó sok kis pálcából van az alja és felfelé is váltakoznak a sorok.


 Ő pedig a legújjabb művem,hát ebből sok lesz még az tuti!:)
A Horgo-blogos (Altair minta) Mary-Jane mamusz volt az alap,amit jócskán le kellett kicsinyítenem Álmi lábacskáira,de azt hiszem a méret tökéletes lett,pedig a modellem aludt,míg készítettem..:)Ja,és persze lány mamuszból kellett fiút varázsolnom!Szerintem ez is sikerült!:)
Végül a sapeszok!Kabala Balett(keresztgyerekem:))és a már bemutatott Fieszta.Itt csak a méretbeli különbséget szeretném bemutatni,a Balett az eredeti méret alapján készült(Fonalshop.hu-gyerek kalap),a Fiesztához horgoltam még 5sort(4es tűvel),így lett jó a 3.5 évesemre.
   Nem utolsó sorban nem kicsit útááálom ezt a blogot szerkeszteni!!!Na persze csak azért,mert kb.66szor tünik el a fotó,amit fel akarok tenni,nem oda kerül a mondat ahová szeretném,és egyébként is inkább horgolnék.Hiába egy informatikai analfabéta vagyok..:(Ja,tegnap meg komputerzseninek neveztem magam,mert egyedül megoldottam a megjegyzésproblémámat..akkor most ki is vagyok??:))Na húztam horgolni!!:))

10 megjegyzés:

  1. Igen: gyönyörű és cuki a két apróság. A horgolmányok nagyon szépek. Ügyes vagy!

    VálaszTörlés
  2. Nagyon aranyos és szép gyerkőceid vannak. :) A horgolmányok, hát, remek mind. Jó rájuk nézni. A képek is mind nagyon jók. Nem is értem, eddig hogy nem írtál blogot.

    VálaszTörlés
  3. Gyönyörűek a gyerekek és a többi apróság is!:) Szépeket alkotsz, ügyes vagy!..én kicsit leálltam a blogolásban...sok időt felemészt, az tény...de hamarosan azért még jövök:)) Olyan mamuszba én is belekezdtem kb 2 hónapja, de aztán abba is hagytam...No, lehet hogy mégis folytatni fogom:)))

    VálaszTörlés
  4. Köszi Dóri!:)Eddig csak olvastam a blogokat és gyűjtöttem a bátorságot!!:)

    VálaszTörlés
  5. Nagyon szépek! Mind!!! :)
    A blogspot tényleg borzasztó... ha olyan luxust is szeretnél, hogy nem csak szöveget de még képet is szeretnél megosztani, akkor már ki kell tanulnod kicsit a html-t is...nem túl felhasználóbarát :S

    VálaszTörlés
  6. Akkor nem én vagyok a béna?:)Tényleg sok időt elvesz a blogolás..de ugyan akkor veletek meg hol dumálnék!??:)

    VálaszTörlés
  7. Édesek! A mamuszka nagyon jól mutat a pici lábon :)

    VálaszTörlés
  8. édesek és szépek a gyerkőceid, horgolmányok is,az a mamusz!!! olyat én is szeretnék! hogy csináltad?

    VálaszTörlés
  9. Na akkor neki esek életem első minta leírásának!!:)

    VálaszTörlés