2011. július 19., kedd

Kedvenc!




 Egyfolytában ezt a szettet adnám Dodóra!:)A színe..Imádom!



 Barka Kabala,Fieszta és Mediterrán.A kalap mintáját a fonalshop.hu oldalon találtam,kicsit meg kellet nagyobbítani,amire nagyon büszke vagyok,mert magamtól sikerült!:)
Van még egy hajpánt a szetthez,de azt Dodó kb.2 másodperc után leveszi..és tervben van még egy kis táska ,de ahhoz még fonalat kell rendelnem.



6 megjegyzés:

  1. Nem csodálom, hogy mindig ezt adnád a kislányra: vidám, csajos kis szett. Imádom a színeit is.

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szépséges a szett valóban!Én annyira, de annyira nem vagyok "színátmenetes fonalas" ,viszont ezek a színek csodásak és most reneszánszukat élik.Biztosan elcsábulok én is valamikor....

    VálaszTörlés
  3. Szia Bolyet!De jó,hogy itt üdvözölhetlek!Én már régóta nézegetem a műveidet,imádom a sapkáidat!!Sőt,a Te barna kalapod alapján készült az első hordható sapim is!!Épp most rendeltek tőlem egy olyan nagy virágosat őszre!!Már nézegetem,melyik fonalból legyen..:)A színátmeneteseket pedig régóta imádom, csak tavaly amikor horgolni kezdtem, még műveletlen voltam ,és holmi mezei boltban vásároltam a jó kis műszálas fonalakat.Csodálkoztam,hogy szúr..:)Aztán ráakadtam a Barkára,na meg Jandó kézzel font gyapjú fonalára,Úristen mekkora különbség ezekkel dolgozni!

    VálaszTörlés
  4. Macus,alig várom,hogy újra legyen Barkáéknál ez a fonal!!Jól berendelek belőle!!:)IMÁDOOOM!!

    VálaszTörlés
  5. Annyira szép ez a kis szett, nagyon tetszik.

    VálaszTörlés
  6. Szia! Nagyon csodás ez a szett!!! Gratulálok hozzá!! A szoknyát hogy csináltad? Tudnál útmutatást adni hozzá vagy esetleg a mintáját? Előre is köszönöm!! Judith

    VálaszTörlés