2011. november 8., kedd

Beúsztam..

Ludmilla Zauberwiese ágyon szunyókál:)
és elment az eszem..Nekiálltam ugyanis amigurumikat gyártani..de nem bántam meg!:)Majt lefotózom az egy éve készülteket,amik miatt úgy elment a kedvem ettől a mókától.Na azok elég bénák lettek..a fonal is gáz volt,én meg még nem tudtam ennyire horgolni..Most újra belefutottam hekkagurumi blogjába,és hát megláttam a bagolyka mintáját,és erős késztetést éreztem,hogy így egy év mindennapos horgolás után ,hogy is menne ez nekem.Hát így sikerült a 2.bagolyka,az elsőt Dorka elvitte az oviba,de majd mutatom.(Hogy én nem tudok rövid mondatokat gyártani..:))

 Este Álmi nagy játékban volt a baglyocskákkal,
az én legnagyobb örömömre!:)Persze Dodónak is
pont baglyozni támadt kedve,úgyhogy még gyártanom kell párat..Ja,és én megymaggal tömtem meg őket,igazi babajáték vált így belőlük!

Őt is én varrtam,mert mostanság megjött a kedvem a babavarráshoz is!És az önbizalmam egyre csak nő!:))Mert ez a baba már sokkal- sokkal jobb tartású és szebb és kifinomultabb és cukibb és  masszívabb és trendibb és,és és,-na jó befejezem az áradozást.:)Szóval nevezzük őt napocskának,(ezért a napsárga frizura),mert Ő egy Napsugár nevű kis gyönyörűségnek készült az első szülinapjára.Az epres ruhája pedig tökéletesen harmonizál Napsi szobájával,ugyanis minden ilyen szövetből készült benne..A következő sapik Bolyet  mintája alapján készültek.
Napsi másik ajándéka ez az óriásvirágos sapi lett.

Íme Napsugár az ajándékokkal:)
Dorka a saját óriásvirágosában utazás közben..

 Hát ez a kép így szeretett volna megjelenni..és én hagytam neki..:)
Róza nevezetű nagylányé lesz,remélem tetszeni fog neki.:)Mosó Masa ez is,féltem ettől a három színtől,de aztán jó lett szerintem..Angyalkaa fb-os kötős-horgolós oldalról..

Végül Álmikám a sálamban..:)Szerintem gyönyörű!:))


3 megjegyzés:

  1. Nagyon szépek !!!! Olyan cuki a baba ésaz epres kéz-láb anyaga !!!és már nagyon készül a mediterrán majom fiú, Őt kezdtem el legelsőnek a mostani megrendelésekből :)

    VálaszTörlés
  2. Köszi Szilvi!!:)De jó,már úgy várom,hogy mit fognak szólni a gyerkőcök a majmocskákhoz!!

    VálaszTörlés
  3. Álmosod szerintem is gyönyörű!!!:) szuperek a sapik és a horgolt baglyocskák, no meg a baba is:) gratula!

    VálaszTörlés